VVS installatør i Åbyhøj, Århus

VENTILATION I HØJ KVALITET I ÅRHUS OG OMEGN

I Aug. Andersen VVS har vi stor erfaring med ventilation. Vi kan også opsætte genvexanlæg i din husstand eller installere boligventilation i forbindelse med en byrenovering. Fælles for vores opgaver er en grundig, kvalitetsbevidst og servicemindet tilgang til både proces og resultat.

 

FORDELENE VED VENTILATION

Er du i tvivl om, hvilke gevinster du kan hente ved at investere i et ventilationsanlæg? Her følger en række af fordelene:

  • Bedre indeklima – et udsugningsanlæg kan mindske risikoen for sygdom.
  • Sænket fugtighed i luften – udsugning eller ventilationsanlæg giver et bedre indeklima, samtidig med at risikoen for husstøvmider og skimmelsvamp mindskes.
  • Spar energi og penge – et ventilationsanlæg kan udnytte energien i din bolig mere effektivt.

 

EKSPERTISE, FAGLIGHED OG KREATIVITET

Det nye bygningsreglement har stillet krav til, at der opsættes, drives og vedligeholdes ventilationssystemer i hustande. Det er derfor vigtigt, at du vælger en VVS-installatør, der ved, hvad ventilation kræver. I Aug. Andersen VVS har vi installeret ventilation i både store og små bygninger i mange år. Det betyder, at vi har ekspertise inden for området, at vores kompetencer er alsidige, og at vi tænker ud af boksen.

 

KOM I GANG MED VENTILATION MED DET SAMME

Vil du høre et løsningsforslag til, hvordan vi bedst løser din opgave? Eller har du selv idéer? Ring til os i dag på tlf. 86 12 30 69 – vi giver et uforpligtende tilbud. Med beliggenhed i Åbyhøj udfører vi bl.a. opgaver i hele Århus, Viby og Brabrand.