​Ny vandinstallation eller flytning af eksisterende tilbydes

Har du behov for at få etableret en ny vandinstallation, eller kunne du tænke dig at få rykket din eksisterende vandinstallation i dit hus eller din virksomhed? Så skal du bare tage kontakt til os hos Aug. Andersen ApS. Vi er en autoriseret VVS-installatør med mere end 90 års erfaring i branchen, så vi har de rette kompetencer og den nødvendige erfaring til at kunne udføre dit VVS-arbejde.

Vi tilbyder bl.a. nye vandinstallationer for private boligejere og forskellige former for erhverv til en konkurrencedygtig pris i Åbyhøj, Risskov og hele det øvrige Aarhus-området. Skal vi også komme forbi dig?

Vi løser enhver opgave i både nye såvel som ældre bygninger, og der er ikke nogen opgave, der hverken er for stor eller for lille til os. Vi tager os gerne af totalentrepriser, hvis du har en mere omfattende opgave til os.​

Hvornår kan det være relevant med en ny vandinstallation?

En ny vandinstallation kan være nødvendig, hvis du f.eks. skal have bygget et ekstra badeværelse i huset.

Det kan være et sted, hvor der ikke allerede er lagt vand ind, eller hvis du kunne tænke dig at ombygge enten et eksisterende badeværelse eller køkken og dermed få flyttet vandinstallationerne.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave

Kunne du tænke dig at få lagt en helt ny vandinstallation ind, eller skal den eksisterende installation flyttes, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på opgaven. 

Vi hører naturligvis også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser eller arbejdsområder.

Du kan ringe til os på telefon 86 12 30 69 eller skrive til vores e-mail aug@andersen.mail.dk, hvis du foretrækker den skriftlige kontakt. Så vender vi retur til dig hurtigst muligt.​

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma info

​AUG. ANDERSEN ApS

Klamsagervej 22,
​8230 Åbyhøj

​CVR: 33046723 

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører

​Kontakt INFO

Tlf.: 86 12 30 69

Mobil: 20 16 32 63

E-mail: aug@andersen.mail.dk